fonteinstraat

‘s-Hertogenbosch, 2004

Verbouwing van het totale pand, 540m2, op de hoek van de Ridderstraat en Fonteinstraat. Er zijn twee zelfstandige woningen gerealiseerd en de winkelruimtes zijn aangepast. Hierbij is de gevel weer hersteld in de oorspronkelijke structuur van twee panden. Dit ontwerp heeft de gevelprijs van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch gekregen.

 
Oude gevel en oorspronkelijke geveltekening

Oude gevel en oorspronkelijke geveltekening

 
 
Nieuwe begane grond - bestaande 1e verdieping > nieuwe 1e verdieping - 2e verdieping

Nieuwe begane grond - bestaande 1e verdieping > nieuwe 1e verdieping - 2e verdieping

 
 
Nieuwe voorgevel met de gevelprijs van de Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch

Nieuwe voorgevel met de gevelprijs van de Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch