NS aannemersruimte

Utrecht Centraal, 2019, definitieve fase

Voorheen was de ruimte bestemd voor opslag, maar op Utrecht Centraal is er behoefte aan een ruimte voor de aannemers. Een plek voor hen om te werken, te overleggen en te pauzeren. Er is gekozen voor materialen en kleuren die terug te vinden zijn in de bouw; zoals strekmetaal, kanaalplaten en stalen frames.

De huidige situatie

De huidige situatie

Het nieuwe plan

Het nieuwe plan

 
NS Aannemersruimte_03.png
 
NS Aannemersruimte_04.jpg
 
Materialisatie:  Oranje strekmetaal voor de bouw van de bergingen en de lambrisering van kanaalplaten

Materialisatie:

Oranje strekmetaal voor de bouw van de bergingen en de lambrisering van kanaalplaten

Entreehal met lockers

Entreehal met lockers

NS Aannemersruimte_07.jpg
 
NS Aannemersruimte_08.jpg
 
NS Aannemersruimte_09.jpg