repertoireweg

Rosmalen, 2018

Een renovatieproject van de zolderverdieping tot een eigen domein voor de ouders. De bestaande zolder was verdeeld in diverse aparte kamers zonder enige specifieke bestemming. Het nieuwe plan beoogde het realiseren van een slaapkamer, een badkamer, een aparte toilet, een werk- en een waskamer. Daarnaast was de bestaande dakkapel te hoog geplaatst waardoor er geen mogelijkheid was om naar buiten te kijken. Door een deel van de zolder op te hogen, is die mogelijkheid er wel.

 
rep_01.jpg
 
 
Variant 01

Variant 01

 
 
Variant 02

Variant 02

 
 
Bestaande en definitieve plattegrond

Bestaande en definitieve plattegrond

 
Een van de doorsneden

Een van de doorsneden

 
 
Uitwerking van wandkast A

Uitwerking van wandkast A

 
 
rep_06.png
 
 
Foto’s tijdens de bouw

Foto’s tijdens de bouw